luni, septembrie 26, 2011

Fey Rito

Bai Rita, deci imi place-al dracului cum iti scrie Caraman (pentru necunoscatori, "Scrisori catre Rita" - Kaos Moon). Bai, de parca v-ati cunoaste de-o viata, zau asa. Sunt putin geloasa ca ma ignori, dar recunosc c-as face exact acelasi lucru, dac-as avea si eu un premia(n)t Uniter care sa-mi scrie in halul asta de misto.
Deci inteleg ca ce a fost intre noi se sfarseste aici. Sper sa-l futi, ma, pana la sfarsitul cartii.
Auzi, dar spune-mi, cum e? Asa-i ca-i doar un sensibil tembel care nu se regaseste? Asa-i, ca al'fel de ce naiba si-ar spune Kaos?!
Ba, io recunosc ma, sunt o inculta si-o speculanta. Habar n-aveam de ce-a mai scris el, pana sa-ti citesc corespondenta. 'te-n pizda ma-tii, lasa-ma cu manierele, ca n-ai fi lasat-o taman pe noptiera mea, daca n-ai fi vrut s-o citesc. Deci mda, ce ziceam? A, ca habar n-am, ma, pe ce lume traiesc. Mai prind cate-un tips de pe la prietenii mei mai dajtepti, mai de pe feisbuc, mai de pe vreun blog. Ca-s superficiala, ma, aia ziceam. Ba, da' ii totala nenorocita aia de carte, imi ia din timpul de facut sex. Si stii ce-nseamna asta, nu? Mai multi hormoni, fraiero. Si chiar si mai multi, cu fiecare pagina si cu fiecare descriere a futaiului perfect.
Ba, io asa-mi imaginez sfarsitul celor 600 de pagini. Sunt o romantica, stiu. Dar dup-atata fut in dreapta si-n stanga, dup-atata fut in timp ce scuipa seminte si asculta muzica si-si inscriptioneaza tricouri si mananca si toate alea, imi imaginez ca se termina c-un fut abandon total.
Rito, tu stii ce-i ala fut cu abandon total? Pai de unde dracu' sa stii? Sau poate, na, ai fi aflat prin ultimele pagini. Ba, ia gata, ca am de citit. 'te-n gatu' ma-tii cu prostiile tale, am de citit. Si de muncit, fey, ca io nu-s artista de net ca tine. Dispari.
PS: Rito, daca existi in vreun univers paralel, raspunde-i. Si el sa-ti raspunda-napoi, si tot asa. Ca nu ma mai satur. Adios!
PPS: Ia si-un song, daca tot te-ai obisnuit asa prost.

Shiny happy Sinzy