miercuri, mai 20, 2009

Solutii de criza pentru situatii de criza

Nu, domn'e, n-am idei de afaceri cu mega-profituri; nu stiu ce numere se vor extrage la loto saptamana viitoare; nu vand ponturi despre cum sa trisati la casino si n-am nici planuri pentru jaful perfect. Dar va pot spune altceva: am facut curat in camera. Meticulos. N-a scapat nici un centimetru patrat nefrecat, nici un fir de praf, nici o scama, nimic. Sa lingi pe jos, nu alta.
Si ghici, ciuperca, ce-am gasit? Bani! Multi bani. Gramezi de bani. Ca-n jocurile alea cu Mario: munti de bani. Nu dadeam bine ceva la o parte, ca gaseam bani. Sub mouse: bani. Sub tastatura: bani. Langa monitor: bani. Pe podea: bani. In fata dulapului: bani. Pe saua bicicletei: bani. Langa stepper: bani. Sub scaun: bani. "Ahaaaa, aici sunt banii dumneanoastra", mi-am zis, si i-am strans pe toti cu mare grija in saculetu' cu economiile casei. O mica avere, pentru cinci studente leftere. Si-apoi shopping. Destrabalare. Dezmat. Risipa.
Asa ca de-acum incolo, cand am gauri in buget, stiu ce sa fac: curatenie. Incercati asta acasa, dar rar; lasati-i sa faca pui; gestatia dureaza mai mult de-o luna, da' merita; uite ce draguti sunt aia mici! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cap ou pas cap? Comment if you dare

Shiny happy Sinzy